ADR transport

Bij BD Transport begrijpen we dat het veilig en betrouwbaar vervoeren van gevaarlijke stoffen volgens de ADR-regelgeving van groot belang is. Als ervaren transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen en bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van ADR Transport.

Wat is ADR?

ADR staat voor “Accord europĆ©en relatif au transport international des marchandises Dangereuses par Route” en verwijst naar de Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.

Deze overeenkomst heeft betrekking op het vervoer van verschillende soorten gevaarlijke stoffen, zoals brandbare stoffen, giftige stoffen, explosieve stoffen, en meer. Het doel van de ADR-regelgeving is om de veiligheid van het vervoer van gevaarlijke stoffen te waarborgen en mogelijke risico’s te minimaliseren.

Onze ADR Transport diensten

Bij BD Transport hebben we een team van ervaren en goed opgeleide chauffeurs die volledig op de hoogte zijn van de ADR-regelgeving en de specifieke vereisten voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Onze moderne en goed uitgeruste vrachtwagens voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn uitgerust met de juiste apparatuur om het vervoer van gevaarlijke stoffen veilig en efficiƫnt te kunnen uitvoeren.