Warehousing

BD Transport heeft in de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt. Waar wij in het begin (en bekend stonden) als internationaal vervoerder, zijn wij inmiddels véél meer dan dat. Onze focus is verlegd van het pure transport naar volledige logistieke dienstverlening. Alles wat jij op dit gebied nodig hebt of denkt te hebben, realiseren wij graag voor jou. Een belangrijk onderdeel van de logistieke tak is de op- en overslag van jouw goederen in ons magazijn.

Naast de opslag van goederen verzorgen wij ook de overslag van goederen. Bij ons heb je helemaal zelf de regie van de op- en overslag in handen. Of je jouw goederen nu voor lange tijd of voor kortere tijd wilt opslaan. En of het nu gaat om honderden pallets of slechts een tiental pallets, bij BD Transport maken we daar geen onderscheid in.

Iedereen is bij ons welkom voor de op- en overslag van zijn of haar goederen. Ideaal wanneer je zelf onvoldoende of geen geschikte ruimte hebt voor de op- en overslag van jouw goederen!

Onze op- en overslag locatie in Deventer met ruim 1.100m2 opslagruimte is beveiligd met de nieuwste technieken zodat u goederen altijd veilig zijn opgeslagen.

Onze machine opslagdiensten bieden een veilige en betrouwbare oplossing voor het bewaren van uw waardevolle apparatuur.

Met onze machine opslagdiensten kunt u erop vertrouwen dat uw machines in veilige handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw waardevolle apparatuur veilig kunnen opslaan en klaar kunnen maken voor gebruik wanneer u ze weer nodig heeft. Bij BD Transport gaan we voor de zorgvuldige opslag van uw machines!